Iarna nu e nicăieri mai frumoasă ca în stațiunile montane. Fie că practici sporturi de iarnă, că ești amator de excursii sau doar vrei să fugi pentru o zi din cenușiul urban, Valea Prahovei te așteaptă cu soluții adaptate exigențelor tale. Din decembrie până în martie, Teleferic Prahova îți oferă servicii sigure, moderne și accesibile.

Pentru sportivii pasionați, pârtiile din Predeal sunt dotate cu teleschi. Aici practici sportul preferat nu doar în concediu, ci oricând ai o clipă liberă, cum ar fi în week-end sau chiar noaptea. Ai așteptat tot anul să trăiești senzația alunecării în viteză prin mijlocul unei naturi mirifice. Iar dacă ai sentimentul că nu a durat destul, teleschiul te duce iar sus cât ai clipi!

Pentru cuplurile romantice, telescaunul din Predeal transformă o ieșire la aer curat într-o amintire prețioasă și vă oferă un vis cu ochii deschiși, plutind împreună pe deasupra culmilor înghețate.
Valea Prahovei este locul ideal și pentru o excursie cu întreaga familie. Teleferic Prahova oferă tuturor posibilitatea de a descoperi frumusețea locurilor în deplină siguranță și confort, datorită serviciului de telecabină Bușteni–Babele-Peștera. La urcare, peisajul defilează mai spectaculos decât în orice film panoramic. Dacă nu mă crezi, citește-o în ochii copilului tău. Odată sus, în timp ce vezi 3600 cum România ți se așterne maiestuos la picioare, vei regăsi o senzație iubită din propria copilărie: atunci când tata te lua pe umerii lui ca să vezi mai bine!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

După magia înălțimilor, orice amintire se savurează mai bine la coborâre cu o cană de vin fiert și o masă la unul dintre restaurantele iluminate de Sărbători. Teleferic Prahova îți reamintește că ești la munte: trăiește, simte, bucură-te de zăpadă!