Scuterele electrice au devenit foarte populare și nu pare că ne vor mai părăsi vreodată. Sunt peste tot și vezi oameni de toate tipurile și de orice vârstă utilizându-le. Adevărul este că vă deplasați într-un mod curat și ecologic, uitați că trebuie să căutați în permanență parcarea, economisiți combustibil, vă oferă multă autonomie și, de asemenea, vă permit să scăpați de blocajele de trafic și stres odată pentru totdeauna. Și, pe lângă asta, întrucât sunt încă o jucărie transformată într-un vehicul de mobilitate personală, sunt distractiv de utilizat și îți fac călătoriile zilnice mai interensante.

Le puteți găsi de toate felurile, cu beneficii și caracteristici diferite, dar dacă doriți să profitați la maximum de investiția dumneavostră, este important să cumpărați un scuter electric care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Scuter electric Xiaomi Mi Essential

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

A venit aproape prin surprindere și în scurt timp a devenit unul dintre cele mai bine vândute scutere ieftine. Pentru a putea vedea clar ce vă oferă, vom compara caracteristicile sale cu cele ale 1S:

  • Greutate: 12 kg, cu jumătate de kilogram mai puțin
  • Viteza maximă: 20 km/h,  cu 5 km/h mai mică decât la 1S
  • Autonomie: 1S face aproximativ 30 km, acesta, aproximativ 20 km
  • Pante: panta 1S până la 14%, Essential urcă fără dificultate pante de până la 10% înclinație.

La acest scuter electric vă veți putea bucura de același ecran LCD ca în 1S și Pro 2. De asemenea, încorporează noul mod pietonal , cu care este mult mai ușor să conduci atunci când te miști încet, fie pentru că sunt mulți oameni, fie pentru că însoțești pe cineva care merge.

Scuter electric Cecotec Bongo Seria Z

Cecotec și-a reînnoit recent oferta de scutere și le-a adaptat la noile reglementări de trafic . Unul dintre cele mai populare este Bongo Z Series , un scuter electric foarte puternic, cu estetică off-road, de care vă puteți bucura atât pe asfalt, cât și în afara acestuia. Este practic un scuter electric urban cu roți de 12 inci și o punte ondulată de dimensiuni XL. Asta și puterea maximă de 1100W a motorului său, îl fac o bestie cu care poți coborî pe drumuri de pământ sau să urci pe cele mai abrupte pante, indiferent de cât cântărești. Tracțiunea este spate, astfel încât conducerea sa este destul de sportivă , ceea ce îi oferă un plus de distracție. Un alt punct forte al acestuia este autonomia, în jur de 45 km dacă îl folosești în modul Eco.

Scuter electric Xiaomi Mi Pro 2

Acesta este scuterul electric de top al mărcii chineze, cel mai bun Xiaomi pentru cei care caută un scuter electric de ultimă generație cu autonomie suficientă pentru a merge și a se întoarce în aproape orice zonă a orașului fără a se îngrijora de baterie, deoarece poate parcurge până la 45 km cu o singură încărcare.

La prima vedere, Xiaomi Pro 2 este practic identic cu predecesorul său, puterea, ecranul LCD, autonomia și greutatea sunt aceleași și nu diferă decât cu excepția unor detalii:

  • Pro 2 are mai multă forță și poate urca dealuri de până la 20% înclinație. Este ceva ce adulții sau cei care cântăresc peste 80 kg vor aprecia.
  • Are 3 moduri de conducere: clasicul D și S și un nou mod pietonal (5 km / h) care face mai ușoară și mai confortabilă conducerea la viteze mici în zonele aglomerate.
  • Roțile, conform Xiaomi, sunt acum de 3 ori mai rezistente la înțepături.
  • Lumini mai puternice și reflectorizante pe tot scuterul, este mai sigur să vă mișcați noaptea, deoarece vedeți și vedeți mai bine.

Exista si alte variante, de exemplu scuterele electrice Harley.

În secțiunea estetică, dacă nu ar fi reflectoarele și forma luminii din spate, nu le-am diferenția. Ceva care trece neobservat este suportul cu care au întărit aripa spate, se pare că Xiaomi și-a dat seama în cele din urmă că s-a rupt prea ușor. În cele din urmă, ceea ce simți când conduci este că te îndrepți către un produs premium , în care totul funcționează fără probleme.