• Clujul are nevoie de un primar cu viziune si un CV impresionant, crede Flaviu Cătinaş
  • Flaviu Cătinaş este medic pediatru si antreprenor
  • Flaviu vrea un primar cu experienţă în domeniul public şi privat

Te-am întrebat cum trebuie să arate CV-ul primarului ideal. De cele mai multe ori, mi-ai vorbit despre eficiență, empatie și viziune.

Cluj Napoca este al doilea oraș al țării. Anul trecut a strâns peste 1 miliard de lei la bugetul local. Acolo a fost ridicată și o clinică privată de pediatrie. Medicul Flaviu Cătinaș e cel care a pus-o pe picioare. Tot el vede orașul ca un hub de inonvație și dezvoltare. Și știe exact cum ar trebui să fie primarul.

La 40 e prea tânăr, neexperimentat, peste 50 ne apropiem de 60, acolo deja ne gândim la pensionare. Ca şi formare, studii superioare, nu foarte superioare, că nu e cadru universitar, dar aş zice că are nevoie în zona de administraţie, ori management, ori o administraţie publică. Experienţă profesională: dacă a lucrat pentru comunitate, dacă a făcut voluntariat, asta e de luat în discuţie”, spune Flaviu Cătinaș, antrprenor și medic pediatru.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

La Clinica lui Flaviu, medicii lucrează cu delicatețe, pentru ca micuții să nu se simtă stresați.

Medicul ar vrea o legătură mai bună între administrația publică și mediul privat. O legătură care ar ajuta comunitatea.

Aş merge pe două idei. Una la mână îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei. Sunt tot felul de indicatori. De la consumul de săpun şi pastă de dinţi pe suta de mii de locuitori, să îl luăm să îl ameliorăm. Să facem campanii de adunare de fonduri pentru cei care nu îşi permit să le folosească. Doi, pe zona de educaţie. Programe de educaţie sanitară în şcoli, cu copiii mai mici, cu tinerele mame.”, adaugă Flaviu Cătinaș.

În Cluj trăiesc aproape 400.000 de oameni. Dar în fiecare an, populația orașului crește. În special tineri, care fie vin să pună pe picioare un business, fie să lucreze în industria IT.