• Dan Barna: „Nu a ieșit golăneala”
  • Barna nu se teme de acuzațiile PSD-ului
  • PSD vrea repetarea alegerilor pe București

Dan Barna a fost ironic, joi, când a fost întrebat ce părere are despre solicitarea PSD de anulare a votului din Capitală și reluarea votului: „E păcat să anulăm alegerile doar în București”, a spus Barna.

Dan Barna a fost întrebat, joi, într-o conferință de presă, ce părere are despre solicitarea PSD de anulare votului din Capitală și reluarea alegerilor.

„E păcat să anulăm alegerile doar pe București. Eu cred că ar trebui pe toată România. Dacă tot ne batem joc, să o facem până la capăt. (…) Știți cum e când spui o minciună și îți dai seama că nu mai poți să spui adevărul și încerci una și mai mare, și mai mare? Nu a ieșit golăneala de la Sectorul 1, acum încearcă să o dea pe tot Bucureștiul și mă aștept ca în două zile să se ceară anularea alegerilor pentru o perioadă nedefinită”, a spus Barna.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acesta a precizat că se îndoiește că BEC va lua o astfel de decizie, de anulare votului în București, spunând că „nu există circumstanțe de niciun fel. Procesele verbale semnate (…) sunt încărcate în sistem”