• Clotilde Armand a anunțat că a câștigat alegerile la Primăria Sectorului 1
  • Candidata USR-PLUS susține că diferența este de peste 1000 de voturi
  • Dan Barna și Vlad Voiculescu au postat mesaje de felicitare pe Facebook
  • Gabriela Firea a anunțat că va solicita renumărarea voturilor în București și în toate sectoarele

Lupta pentru Primăria Sectorului 1 a ajuns la final, după 2 zile în care Clotilde Armand i-a acuzat pe cei de la PSD de frauda electorală.

Clotilde Armand a anunțat, cu puțin timp înainte de miezul nopții, la ieșirea din sediul Biroului Electoral Sector 1, că a câștigat alegerile cu o diferență de peste 1000 de voturi.

„În 2016 ne-au furat voturile. Într-o singură noapte au schimbat rezultatele. Și nu am renunțat. Am continuat bătălia noastră în consiliul local. V-am promis atunci că acești corpuți și mafia transpartinică din primărie trebuie să dispară. Pentru că această instituție trebuie să funcționeze în interesul cetățenilor și nu a partidului. Au urmat patru ani grei de luptă în care s-au întâmplat foarte multe.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecate vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabil de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa. Mulțumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, mulțumesc susținătorilor și criticilor mei. De acum începem treaba. Și avem multe de făcut împreună.

Vă mulțumesc tuturor. Această victorie este a voastră!”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În 2016 ne-au furat voturile. Într-o singură noapte au schimbat rezultatele. Și nu am renunțat. Am continuat bătălia…Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 29 septembrie 2020

Dan Barna și Vlad Voiculescu au postat mesaje pe Facebook prin care o felicită pe candidata USR PLUS pentru victorie.

Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1! Să ne trăiască franțuzoaica 😉Publicată de Vlad Voiculescu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Am zis că învingem. Am învins! Felicitări, Clotilde Armand! #FaraHotiePublicată de Dan Barna pe Marţi, 29 septembrie 2020

Gabriela Firea spune că va solicita renumărarea voturilor

Gabriela Firea acuză diferența mare dintre datele prezentate la exit-poll și rezultatele finale. Ea a declarat că va cere renumărarea voturilor în București, dar și în sectoare.

”Niciodată nu au fost diferențe atât de mari între ceea ce prezintă un exit-poll și rezultat. La prânz aveam 5 puncte peste candidatul dreptei și în două ore aveam 7 punte sub candidatul dreptei. Nu am mai pomenit diferențe atât de mari. A fost un vot mixt pe toată perioada zilei. Am vorbit cu matematicieni, statisticieni, aceste 12 puncte nu se pot explica. Am văzut procese verbale modificate cu pixul, cu voturi trecute la contracandidatul meu. S-au chemat urne care n-au mai ajuns la persoanele care le-au solicitat”, a declarat Firea, în intervenția telefonică de la Antena 3, de marți noapte.