Clotilde Armand spune că este „oficial primarul Sectorului 1”: Contestațiile PSD împotriva mea au fost respinse

Clotilde Armand spune că este „oficial primarul Sectorului 1”: Contestațiile PSD împotriva mea au fost respinse Sursa: Mediafax Foto
  • Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestațiile PSD împotriva lui Clotilde Armand
  • Anunțul a fost făcut pe Facebook
  • Clotilde Armand: În Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile

Clotilde Armand anunță că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestațiile PSD împotriva ei: „De astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”.

Clotilde Armand anunță pe Facebook că Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva sa.

Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, scrie Armand.

Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea….Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 4 octombrie 2020

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spațiul public.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale.