• Cluj-Napoca este unul dintre cele mai inovatoare orașe din țară
  • Antreprenorul Călin Biriș își dorește un primar care să gestioneze orașul la fel ca pe un business
  • El vrea ca primarul să dezvolte infrastructura orașului

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai inovatoare orașe din țară. Toate bune și frumoase până când îl comparăm cu alte orașe din vestul Europei.

Antreprenorul Călin Biriș vorbește despre așteptările pe care le are de la un primar. El își dorește ca primarul să gestioneze orașul în care este votat la fel ca un business.

Călin Biriș, antreprenor: „Din punct de vedere al unui antreprenor aș vrea ca orașul meu să fie gestionat la fel ca un business, să existe un buget transparent, o planificare bine făcută, să existe o comunicare bună către cetățean și nu numai și pentru investitori care să vină să dezvolte orașul.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Călin a mai vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat și ar vrea ca acestea să fie rezolvate de primar. El a menționat infrastructura orașului Cluj. Își dorește ca primarul să dezvolte infrastructura, încât să nu fie aglomerat centrul orașului și să te poți deplasa ușor dintr-o parte în alta.
Antreprenorul se declară mulțumit de administrația locală de până acum și crede că și variantele de primari de la alegerile din acest an sunt viabile.