• Un candidat USR la primărie n-a primit niciun vot în secția unde a mers
  • Nici măcar voturile familiei candidatului USR nu apar pe procesul verbal
  • PSD îl ironizează pe pe candidatul USR: Poate a păstrat buletinele

Culmea acestor alegeri a fost atinsă într-o comună din Olt. Un candidat USR-PLUS care a vrut să fie primar în Piatra Olt apare cu zero voturi în secția în care au votat el, soția și copiii, care au renunțat la buletinele de București, ca să își voteze tatăl.

În total, Sandu Crăciun a strâns doar 38 de voturi, deci nicio șansă să-și îndeplinească obiectivul din campanie. Să asfalteze strada pe care locuiește. Omul a sesizat procurorii.

Sandu Crăciun, candidat USR-PLUS la Primăria Piatra Olt: „Am fost și noi la vot. Am votat și noi ca toată lumea. Am foarte mulți votanți care au jurat cu mâna pe Biblie, și aici oamenii sunt religioși, la țară.(…) Rezultatul votului meu, pe hârtie, după numărătoare, nu e nici măcar zero. E o liniuță trasă.“

Uite ce spune Mărioara Crăciun, soția candidatului, întrebată de reporter „L-ați votat pe soțul dumneavoastră?“: „Păi, asta ar fi ceva de necrezut. Ar fi ceva imposibil să merg acolo și să nu votez.“

Robert Munteanu, secretar general PSD Piatra Olt: „Poate n-o să mai candideze și s-a gândit să le țină ca amintire buletinele de vot. Sau…varianta mai serioasă, pur și simplu o eroare în secția de vot unde nu s-au numărat bine“.

O poveste bizară, care mi-a amintit ceva similar, întâmplat în India, unde un candidat dintr-o familie cu nouă membri a primit doar cinci voturi. Acolo, reacțiile au fost mult mai dramatice.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM