• Ciolacu a vorbit victorios despre consilierii și primarii PSD
  • Ludovic Orban s-a lăudat cu succesul lui Nicușor Dan
  • Barna și Cioloș s-au aplaudat

Surpriza alegerilor a venit seara, la final, când toată lumea era bucuroasă. Au fost alegerile câștigate de toți și pierdute de nimeni – ăsta a fost mesajul transmis de politicieni.

Ciolacu s-a lăudat cu cei mai mulți consilieri și primari, Băsescu le-a râs în nas micilor adversari, Orban s-a arătat mândru la dreapta lui Nicușor Dan. De departe, însă, cei mai fericiți au fost Barna și Cioloș, care și-au aplaudat alianța minute bune.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „În acest moment PSD are cel mai mare număr de consilii județene, 20 de consilii, și cel mai mare număr de primari aleși, aproximativ 1500 de primari. Rămânem cel mai mare partid din România“.

Traian Băsescu, candidat PMP: „Deci dintre partidele mici am devenit cel mai mare partid, ceea ce e o mare victorie“.

Ludovic Orban, președintele PNL: „Pentru noi, ca partid național liberal, este o zi istorică. Pentru prima oară de la revoluție până azi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale și bate PSD fără drept de apel“.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Dan Barna, co-președinte USR-PLUS: „Felicitări tuturor colegilor mei, este o victorie spectaculoasă de care suntem foarte mândri, felicitări Dacian, este un succes al USR-PLUS“.