• Gabriela Firea a oferit primul interviu după pierderea scaunului de primar
  • Firea l-a atacat din nou pe Nicușor Dan
  • Gabriela Firea: „Am vrut să sparg televizorul când am văzut ce spune“
  • Gabriela Firea: „Mi se spune userista PSD-ului“
  • Gabriela Firea: „Alegerile au fost fraudate“

E război în toată Firea și după ce bătălia pentru voturile bucureștenilor s-a încheiat. Gabriela Firea nu se lasă după pierderea scaunului de primar.

Acuză învingătorii, pe Nicușor Dan și alianța PNL USR-PLUS, de fraudă. A dat primul interviu după pierderea alegerilor și a aruncat cu pantofii, deocamdată doar la figurat, după Nicușor Dan.

„Azi la prânz am dat puțin drumul supapei. Aseară am vrut să sparg TV. Am vrut sa iau un pantof. Doar un citat permiteți-mi să dau. A spus așa, că atunci am scos pantoful, a spus că vom avea multe avarii în această iarnă, dar vom face stocuri“, a spus Gabriela Firea.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Supărată c-a pierdut fiindcă a spălat duminica – spusele ei, motiv de glume pentru adversari – Gabriela Firea a apelat și la spălatul rufelor în public. Nu i-a iertat pe fostul coleg Ponta și cel pe care îl numește ex-finul Negoiță.

Gabriela Firea: „În politică se spune că trebuie să stăpânești arta compromisului. Cum mă uit eu în ochii colegilor din țară, din toată țara, să le spun: fraților, ne-au nimicit domnii Ponta și Negoiță“.

Astăzi, Firea a cerut pe Facebook renumărarea voturilor de la capitală.