• PSD cere renumărarea voturilor la alegerile locale
  • Sorin Grindeanu: Numărul de voturi înregistrate la secţii diferă de cele de la AEP
  • Grideanu spune că social-democraţii au un dosar întreg cu dovezi de fraudă

Fraudă. Acesta e cuvântul pe care-l auzi de duminică seara, când urnele s-au închis. După scandalul de la Sector 1, care încă nu s-a încheiat, PSD vine cu altă plângere.

Acuză furt de proporţii în Bucureşti şi vor renumărare voturilor. Sorin Grindeanu a prezentat documente prin care PSD vrea să demonstreaze fraudarea.

Hoţii strigă hoţii”, a spus Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD. El a venit cu trei exemple: numărul de voturi înregistrate de membrii din secţia de votare diferă de cele date de Autoritatea Electorale Permanentă (AEP).

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

„Există o diferenţă între numărul persoanelor care au votat şi cele identificate cu semnătura şi buletinul pe liste. (…) Avem indicii. (…) Au fost discuții cu diverși reprezentanți pe care i-am avut în secțiile de votare. Nu vreau să acuz pe nimeni. Aceste semne de întrebare trebuie înlăturate. Asta e modalitatea: renumărarea. Să așteptăm decizia Biroului Electoral Municipal. Este mai important fondul problemei, acela de a înlătura semnele de întrebare”, a spus, azi, Grindeanu.

Social democratul a arătat şi procese verbale, despre care spune că nu arată în regulă. El a spus că sunt doar câteva exemple, dar social-democraţii au un dosar întreg pe care vor să îl dezvăluie. Ei vor renumărarea voturilor, pentru a înlătura suspiciunile.

PSD a cerut renumărarea şi la Sectorul 1, dar USR-PLUS spune că nu există bază legală pentru acest lucru.