Gata, a trecut și clipa învingătorului, vine cea a ..faptelor! Nicușor Dan, noul primar al Capitalei a promis, și nu puține. Și trebuie să facă, spun cei care i-au acordat votul de încredere.

Jurnalistul Ion Cristoiu ți-a explicat, aseară, în ediția specială dedicată alegerilor locale, ce ar trebui să facă în perioada imediat următoare primarul Bucureștiului, și …de ce!

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus că odată cu victoria lui Nicușor Dan a început și bătălia dintre USR și PNL pentru alegerile parlamentare și că asupra noului primar al Capitalei se vor face presiuni uriașe să se înscrie în partidul condus de Ludovic Orban.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Jurnalistul a reamintit că odată cu gestul de joi, când Dan s-a dus la Cotroceni cu premierul, la întâlnirea cu Klaus Iohannis, acesta a devenit „primarul meu” și că se știa că el va fi câștigătorul. „Vor fi presiuni mari asupra lui să se înscrie în PNL, el se iluzionează și, într-adevăr, Nicușor Dan trebuie să fie mai puțin bucuros decât cei care l-au ajutat”, a spus Ion Cristoiu. Câștigătorul a spus, în discursul său, că vede la cei din jur o mai mare bucurie decât cea pe care o simte el.