• Șeful Consiliului Județean (CJ) Dolj vrea ca regiunea să nu mai fie inclusă în lista celor mai sărace 20 de zone din România
  • El speră că în continuare vor fi aleși 82 de primari și consilieri județeni social democrați din cei 111 cât există în tot județul
  • Prioteasa: Am votat cu gândul că județul Dolj poate să iasă de sub această năpastă a unui dintre cele mai sărace zone din România

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a spus, duminică, după ce s-a prezentat la urna de vot, că speră că județul pe care îl conduce de 16 ani va ieși din catehoria celor mai sărace zone din România.

Am votat cu gândul că organizația PSD din Dolj să fie din nou dintre cele mai bune din țară, dacă nu chiar cea mai bună. Am votat cu gândul că strategia pe care am făcut-o în campanie – și anume aceea de a câștiga cele două funcții importante la nivel de județ, respectiv de primar al municipiului și de președinte al consiliului județean să se îndeplinească – și să putem să conservăm posturile de primar în cele 82 din cele 111 de localități și, de ce nu?, să avem și alți primari în alte localități”, a spus Prioteasa.

Actualul șef al CJ Dolj a mai spus că și-a extercitat dreptul la vot pentru ca județul să nu mai facă parte din cele 20 cele mai sărace regiuni ale României.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Am votat cu gândul că și în acest mandat organizația PSD Dolj poate să aibă cei mai buni membri care să aducă în funcții importante, de unde să ajute Craiova și județul Dolj. Am votat cu gândul că județul Dolj poate să iasă de sub această năpastă a unui dintre cele mai sărace zone din România”, a mai spus Ion Prioteasa.

Prioteasa nu a mai candidat anul acesta pentru șefia CJ Dolj și a fost trecut pe primul loc al listei cu candidații PSD Dolj pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din luna noiembrie.