• Adrian Năstase: Este clar că Klaus Iohannis a primit o moțiune de cenzură populară.
  • Adrian Năstase: Partidele mari din România au uitat de mesajele pentru România.
  • Adrian Năstase: Klaus Iohannis a pierdut alegerile.

Adrian Năstase: Sunt câteva lucruri foarte simple. Este clar că Klaus Iohannis a primit o moțiune de cenzură populară. Votul și absenteismul sunt legate de atitudinea lui.

Pe de altă parte, acest scor, de aproximativ 30% pentru PNL, arată un lucru foarte dur pentru Klaus Iohannis: preconizam că se va întâmpla asta. Putem să discutăm mai larg ce înseamnă absenteismul. Dar și pentru PSD au votat 2 milioane de alegători, față de 2004, când au votat 3.7 milioane. Este vorba și despre numărul celor pe care îi convingi să iasă din casă.

George Simion a explicat foarte bine rațiunile pentru care s-au îndreptat multe voturi, anti-sistem. Iar partidele mari din România au uitat de mesajele pentru România.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Se adaugă și felul în care clasa politică a fost decimată, inclusiv prin intermediul DNA-ul, inclusiv prin acțiunea lui Băsescu. Poate George Simion va arăta că este liderul nou, dar nu a avut posibilitatea să se manifeste mai larg”.

Adrian Năstase, despre ce se întâmplă cu PSD

Adrian Năstase: „A mai fost în opoziție. Este nevoie de un congres al partidului în primăvară. Trebuie revăzută ideologia de stânga. Aminteam colegilor mei că un partid mare are nevoie de mai mulți lideri de opinie”.

PSD-ul nu s-a îngrijit în niciun fel de un sistem de alianță”, a spus Adrian Năstase

Adrian Năstase: „Klaus Iohannis a pierdut alegerile”

Adrian Năstase: „Klaus Iohannis a pierdut alegerile. Până la urmă, Ciolacu poate să spună că partidul este în creștere. Depinde dacă vrea să meargă pe această linie de confort de grup”.

Adrian Năstase: „Românii au spus foarte clar că nu vor un nou Ceaușescu”.