E drept, te-au enervat în ultimii 4 ani de legislatură, dar trebuie să recunoști că politicienii te-au și făcut să râzi.

Uneori cu gura până la urechi. Fostul premier, Viorica Dăncilă, a bătut orice record în materie de gafe.

Viorica Dăncilă: Am venit şi cu miniştrii care cred că vor putea da un răspuns punctual pe PROBLEMELE CARE le-aţi punctat. Am toată încrederea că ECHIPA CARE A VENIT VOR GĂSI soluţii şi veţi rezolva o parte dintre soluţiile CARE LE AVEŢI.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Viorica Dăncilă: Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro DOUĂZECI DOUĂZECI

Viorica Dăncilă: „Declanşarea mecanismului european de protecţie civilă şi mă refer aici la IMUNOGLOBINĂ. Din cauza lipsei de IMUNOGLOBINĂ. Lipsa acută a IMUNOGLOBINEI.

Bâlbele nu l-au ocolit nici pe actualul premier, Ludovic Orban

Ludovic Orban: De asemenea, am discutat măsuri pentru a creşte riscul de infectare în spitale, a cadrelor medicale şi a pacienţilor

Ludovic Orban: Este vorba despre diferite tipuri de granturi de 50 de mii şi 200 de mii de euro, granturi de 200 de mii şi 1 milion de euro. Sunt suplimetare, fac această precizare ca să ştie companiile.

Deputatul Cătălin Rădulescu a ajuns în folclorul urban, după un interviu războinic. Așa s-a și ales cu porecla ”deputatul mitralieră”.

Cătălin Rădulescu: Eu arma cu care am tras în timpul revoluţiei mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau. O ţin acasă ca şi armă de panoplie AKA M-ul cu care am tras şi o ţin, da pentru că dacă vreodată vine cineva cu vreo idee dinaceasta să transforme statul pentru care am luptat, sunt pregătit să ies cu arma şi să trag.

Ai râs ce-ai râs, dar ai și învățat câte ceva. De la Petre Daea, fostul ministru al agriculturii, ai aflat mai multe decât sperai să afli vreodată despre… cormorani. Pun pariu că nu știai că păsările fac baie în piscină

Petre Daea: Am discutat cu Vela, cu comisarul. A văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, i-am spus lu Vela că cormoranii în România fac baie în piscine.

Iar de la Dan Barna ai învăţat cum să te prefaci că munceşti.

Victor Ponta: Am aflat de la doamna Dăncilă că sunt un om foarte rău, vreau să confirm, chiar sunt un om rău. Am pus o pe listă în 2014 ca europarlamentar, dar cred că un alt om rău, dl. Dragnea, a pus-o chiar premier şi i-a fost mai rău.

Dacian Cioloș: Dacă facem legătura între portul Baku din Georgia, care e deţinut acum de o companie chineză şi portul Constanţa.

Crezi că ți-a ajuns distracția? Sau, dimpotrivă, vrei și mai mult? În ambele cazuri, vine momentul în care tu decizi cu cine râdem în următorii 4 ani.