• Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a declarat, miercuri, că nu a găsit o posibilitate legală pentru a putea vota la alegerile parlamentare.
  • Dan Barna este infectat cu Covid-19 și se află în izolare la București.

Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, se află în izolare în Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, și a anunțat că nu a găsit o posibilitate legală pentru a putea vota la alegerile parlamentare. Politicianul ar putea solicita urna mobilă doar dacă s-ar afla la Sibiu, acolo unde are şi domiciliul.

„Vestea e foarte proastă – şi tocmai de asta vă cer să votaţi şi pentru mine. Nu am posibilitate legală, nu am reuşit să identific o posibilitate legală pentru a putea vota. Din păcate, nu există cadru legislativ în momentul acesta pentru ca cei afectaţi de COVID care nu sunt în judeţul unde au domiciliul – pentru că sunt izolat în Bucureşti şi urna mobilă nu vine de la Sibiu la Bucureşti – şi practic cred că sunt în situaţia să nu… Am vorbit în continuare cu autorităţile, să văd dacă există vreo posibilitate. Deocamdată nu am identificat vreuna. De asta, gândiţi-vă dacă mergeţi sau nu la vot, pentru că sunt oameni care s-ar putea să nu poată să o facă, deşi şi-o doresc şi îmi doream cu tot sufletul să fiu acolo. Mergeţi la vot şi votaţi gândindu-vă la lucrul acesta”, a precizat Dan Barna, în cadrul unei dezbateri on-line USR PLUS.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT