• Potrivit rezultatelor exit-poll, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut 5%
  • George Simion: Îmi iubesc țara, mai mult n-am putut face pentru România, voi face de acum încolo

Invitat la Aleph News, la Ce se alege din România, George Simion co-președintele AUR, ne-a dezvăluit că și-a vândut apartamentul anul trecut pentru a candida la alegeri.

George Simion, co-președintele AUR: „Nu am nicio bogăție, am vândut apartamentul anul trecut pentru a candida la alegeri. Doctrina conservatoare bazată pe 4 piloni, familia, credința, libertatea. De 15 ani activez, fac proteste. Am făcut campanie în fiecare județ al țării, toți cunoscuții mei sunt candidați, partidul are 8.000 membri, jumătate sunt din Diaspora”

Cine este George Simion? Cum răspunde co-președintele AUR

„Sunt un tânăr de 34 ani, din Focșani, mama mea e din Vrancea, acolo m-am născut, iar tata e din Ialomița. Am făcut școala la București, la Gheorghe Lazăr, în administratie și afaceri. Masterul l-am făcut la Iași, doar acolo se studia istoria comunismului. Am avut firmă de haine, magazin pe Calea Moșilor, am scris, am avut 3 site-uri, muncesc de la 14 ani. Îmi iubesc țara, mai mult n-am putut face pentru România, voi face de acum încolo.”, a răspuns George Simion.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit rezultatelor exit-poll, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), ar intra în Parlament, trecând pragul electoral de 5%.

George Simion are interzis în Republica Moldova

„A ieșit Maia Sandu și sperăm la un tratament mai omenos, am scăpat de Igor Dodon”, spune George Simion.

La 1 octombrie 2018 după o nouă acțiune de protest unionistă, Simion a fost expulzat din nou din Republica Moldova primind o interdicție de 5 ani.