La fotbal și la politică se pricepe oricine. E principiul pe care merge si George Simion. Pana să se apuce de politica, liderul AUR a fost in tribune la meciurile nationalei – dupa Generația de Aur.

Simion are si o viaţă de ultras. El a adunat la un loc galeriile cluburilor de tradiţie şi a format gruparea „Uniţi sub Tricolor”. Din cauza acestui grup, naționala a jucat de mai multe ori cu stadionul suspendat, iar Federația a primit mai multe amenzi.

Sloganuri xenofobe si rasiste, petarde şi torţe aruncate pe teren – sunt acţiunile „Uniti sub Tricolor” pentru care a plătit fotbalul de la noi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cu toate astea, Federația a protejat grupul lui Simion – Uniti sub Tricolor a continuat sa primeasca bilete. Chiar daca restul spectatorilor au izolat gruparea.

George Simion cu tricoul „Honor et Patria”, grupare ultras care susţine naţionala României. Foto: George Simion / Facebook

Una din legile pe care Simion vrea sa o modifice odata cu intrarea in Parlament este Legea 4 a lui Dragomir – lege prin care forţele de ordine au voie sa intre in tribune sa ii extraga pe huligani, iar aceştia pot primi interdicţie de intrare pe stadion.

„Am învățat mai multe în peluză decât în toate școlile prin care am trecut”. Totuşi Uniti sub Tricolor are o mare popularitate. Explicaţia – merge la fiecare meci din strainătate al naţionalei. Cunoscut este şi momentul în care oamenii lui Simion au sărbătorit cu naţionala de tineret la Campionatul European.