• Barna: Nu se pune problema unei majorități cu PSD.
  • Barna: Rezultatul de astăzi arată că nu se poate discuta fără o majoritate USR-PLUS.
  • Barna: Propunerea noastră anunțată este Dacian Cioloș.

Am aflat deja rezultatele alegerilor parlamentare și mai știm și unde au câștigat PSD și PNL. De asemenea, se cunoaște că alianța USR-PLUS e pe locul 3, cu 15 procente.

„Județele în care USR a câștigat alegerile parlamentare sunt acolo unde a obținut rezultatele bune și la alegerile locale. În București, Timiș și Brașov. Cel mai mare scor l-a obținut în Capitală: peste 31% la Senat și peste 29% la Camera Deputaților. În Timiș, USR are 29,26 la sută pentur Senat și 28,5% pentru Camera Deputaților. În județul Brașov, pentru ambele camere, USR a a dunat cam 26%. Sunt însă județe unde USR a obținut sub 10 procente. În special în Moldova și Oltenia”, a transmis Petronela Axinte, corespondent Aleph News.

„USR-PLUS este acum o forță politică matură care a dovedit că poate rezista și că poate crește într-o competiție directă cu vechile partide. Vom avea în Parlament o echipă solidă de deputați și senatori, foarte probabil un număr dublu față de cel pe care l-am avut până acum, mulțumită votului dumneavoastră”, a declarat Dacian Cioloș.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN