Marcel Ciolacu: „Le mulțumesc românilor care au mers la vot și care au înțeles că Orban trebuie să plece”

Marcel Ciolacu: „Le mulțumesc românilor care au mers la vot și care au înțeles că Orban trebuie să plece” Sursa Foto: Facebook / Partidul Social Democrat
  • Marcel Ciolacu: „Cu votul de azi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare”.
  • Marcel Ciolacu: „Este nevoie de un Guvern capabil care are soluții, care știe să rezolve adevăratele provocări ale românilor”.
  • Marcel Ciolacu: „PSD are un avantaj în exit-polluri. Am o rugăminte în mod special celor din secțiile de vot: să numere fiecare vot corect, cinstit și să nu cumva să părăsească secțiile de votare”.

Marcel Ciolacu: „Cu votul de azi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Le mulțumesc celor care au votat PSD și au avut încredere. Le mulțumesc românilor că au sancționat această batjocură la adresa lor în ceea ce privește gestionarea pandemie.

Este nevoie de un Guvern capabil care are soluții, care știe să rezolve adevăratele provocări ale românilor și le mulțumesc celor care și-au învins teama și au mers la vot, dar au înțeles necesitatea ca Guvernul Orban să plece acasa.

PSD are un avantaj în exit-polluri. Am o rugăminte în mod special celor din secțiile de vot: să numere fiecare vot corect, cinstit și să nu cumva să părăsească secțiile de votare”.

Mihai Tudose: „Cei mai mulți dintre români au decis că este nevoie de PSD”.