• Marcel Ciolacu: „Nu se știe câte partide au intrat în Parlament și care este ponderea. Cu certitudine se știe că PSD a intrat în Parlament”.
  • Marcel Ciolacu: „Și Alexandru Rafila poate să fie o propunere de prim-ministru”.
  • Marcel Ciolacu: „Am avut discuții cu toți lideri politici de la toate partidele, mai putin cu PNL”.

Marcel Ciolacu a declarat la postul public de televiziune că: „În primul rând, să așteptăm numărătoarea oficilă și cea paralelă. Am cumpărat un soft special pentru numărătoarea paralelă. Ne vom apăra fiecare vot din ultima secție, din ultimul cătun din România”.

Marcel Ciolacu: „Nu se știe câte partide au intrat în Parlament și care este ponderea. Cu certitudine se știe că PSD a intrat în Parlament. Să vedem ce partide au depășit pragul de 5% și pe urmă vorbim de negocieri”.

Întrebat pe cine se va baza PSD, ca partid, dacă va câștiga alegerile parlamentare 2020, Marcel Ciolacu a răspuns următoarele?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Marcel Ciolacu: Vom respecta Constitutia daca vom câștiga. Premierul desemnat are 10 zile să creeze majoritatea cu care să meargă în parlament. Dacă nu reușeste, își depune mandatul la președinte în maximum 10 zile. Am avut discuții cu toți lideri politici de la toate partidele, mai putin cu PNL.

Întrebat dacă Ludovic Orban rămâne premier, Marcel Ciolacu răspunde următoarele: Dacă trăim într-o țară europeană, votul românilor a arătat foarte clar sancțiunea pentru gestionarea pandemiei, pentru închiderea bisericilor, a piețelor, a școlilor”.

Marcel Ciolacu: „Și Alexandru Rafila poate să fie o propunere de prim-ministru”

Marcel Ciolacu: „Sunt mai mulți colegi. Aș dori ca această decizie să o luăm în interior. Și Alexandru Rafila poate să fie o propunere de prim-minsitru”.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!