Mesajul lui Orban, la ieșirea de la urne: „Mergeți cu încredere la vot, nu este risc de contaminare! În ziua votului, cetățenii au libertate de mișcare“

Mesajul lui Orban, la ieșirea de la urne: „Mergeți cu încredere la vot, nu este risc de contaminare! În ziua votului, cetățenii au libertate de mișcare“ Mediafax Foto
  • Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare 2020
  • Premierul a ales să pună ștampila pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale“
  • Orban îi îndeamnă pe români să iasă la vot

Premierul Ludovic Orban a votat pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale“ și îi îndeamnă pe români să își exprime opțiunile electorale.

E o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României. Românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România. Îi invit pe români să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României”, a spus Orban.

Acesta a adăugat că a votat pentru dezvoltarea României, pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale, care să fie respectată la nivel internațional. Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euroatlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”.

Premierul a dat asigurări că dacă măsurile de protecție sanitară sunt respectate nu există risc de contaminare.

Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergeți la vot, mergeți cu încredere și folosiți-vă puterea pe care o aveți, puneți-va pecetea pe soarta României”, a adăugat Orban, menționând că duminică românii au libertate de mișcare.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!