• Ioana Șelner este o antreprenoare stabilită în Grecia, la Atena
  • Aceasta spune că nici un partid și nici un program nu este reprezentativ pentru dorințele românilor
  • Antreprenoarea consideră că politicienii nu sunt fruntași la respectarea legii

Votul în Diaspora românească continuă și astăzi. Cum se văd alegerile de la Atena ne spune Ioana Șelner, antreprenor în capitala Greciei. Aceasta a vorbit de așteptările pe care le are din partea clasei politice și din partea viitorilor reprezentanți.

„Aștept ca politicienii care candidează astăzi să își respecte promisiunile și să nu fie doar niște programe electorale. Aștept să se vadă fapte reale și să existe cu adevărat o schimbare pentru România începând de astăzi. Cred că asta este ceea ce își dorește toată lumea, cu atât mai mult noi, cei care suntem în Diaspora și care vrem să vedem o altă față a României, o altă lumină în care să fie expusă țara noastră”, spune Ioana.

Deși nu se ferește să aibă așteptări, aceasta spune că actualii candidați nu sunt reprezentativi pentru schimbarea pe care ea și alți români o doresc.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ioana, antreprenor: „În momentul de față, după ce am analizat programele partidelor politice care candidează astăzi, sincer spun că nu cred că vreo unul din ei mă reprezintă.”

Antreprenoarea crede că oamenii noi din politică ar putea aduce schimbări.

Ioana, antreprenor: „Dacă aș fi politician pentru o zi cred că i-aș trimite pe toți acasă și aș aduce oameni noi, pentru că e nevoie de forțe proaspete, e nevoie de un suflu nou, nu aceeași oameni care trec dintr-un partid în altul și așteaptă acum voturile noastre, făcând promisiuni pe care ulterior nu și le îndeplinesc.”

Ioana nu este încrezătoare nici în conduita morală a politicienilor.

Ioana, antreprenor: „Dacă privim spitalele românești, dacă privim școlile românești, dacă privim comportamentul și atitudinea lor față de antreprenori, e suficient să ne uităm în jur și ne dăm seama cum respectă politicienii legile.