• Ludovic Orban a transmis, duminică, la închiderea urnelor, un mesaj către cei care au ales să nu participe la alegerile parlamentare.
  • Ludovic Orban: „Puterea în societate aparține cetățenilor. Dacă ei nu exercită această putere înseamnă a o lăsa în mâna altora.
  • Ludovic Orban: „Chiar dacă la aceste alegeri ați ales să nu veniți la vot, vă cer ca în viitor să considerați aceste alegeri extrem de importante pentru destinul României.”

Președintele PNL Ludovic Orban a transmis, duminică, la închiderea urnelor, un mesaj către cei care au ales să nu participe la alegerile parlamentare, spunând că pe viitor ar trebui să considere acest scrutin extrem de important.

Transmit un mesaj și către cei care din diferite motive au ales să nu își exprime opțiunea de vot. Puterea în societate aparține cetățenilor. Dacă ei nu exercită această putere înseamnă a o lăsa în mâna altora. Cu cât numărul celor care își exercită această putere de a delega unor reprezentanți destinul României pe o perioadă de 4 ani de zile, cu atâta democrația este mai puternică și este reprezentativă”, a spus Orban.

Premierul a spus că pe viitor cei care nu au participat la alegeri ar trebui să se gândească mai bine la acest lucru.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Chiar dacă la aceste alegeri ați ales să nu veniți la vot, vă cer ca în viitor să considerați aceste alegeri extrem de importante pentru destinul României. O dată la patru ani fiecare român are puterea de a decide direcția în care se îndreaptă România și mai ales cui încredințează puterea”, a mai spus premierul.

Acesta a spus că PNL va încerca să îi reprezinte pe toți românii, atât pe cei care au votat, cât și pe cei care nu au votat.

Orban a mai anunțat că la negocierile pentru formarea unei majorități parlamentare care să ducă la învestirea unui nou guvern, PNL va încerca să reprezinte o paletă cât mai largă de interese din societatea românească.