• AUR va trimite în Parlament aproximativ de 50 de deputați și senatori
  • Diana Șoșoacă este avocat și este împotriva purtării măștii
  • Ioan Mihai Lasca e judecat pentru că ar face parte dintr-un grup de infractori care spărgea bancomate

AUR, partidul ignorat inclusiv de sondaje, va trimite în Parlamentul României cam 50 de deputați și senatori. Iar unii dintre ei s-au remarcat deja.

Faceți cunoștință cu Diana Iovanovici Şoşoacă. E avocat și a fost aleasă senator AUR la Iași. E împotriva purtării măștii, a cerut ridicarea restricțiilor la Pelerinajul de Sfânta Parascheva și l-a apărat pe Teodosie în procesul privind un alt pelerinaj – cel de la Sfântul Andrei.

„În faţa lui Dumnezeu nu e nimic obligatoriu, decât de spune Dumnezeu, iar Dumnezeu mi-a spus în faţa mea şi a credinţei mele nu purtăm mască. Doi la mână eu am adeverinţă medicală, bingo Vela”, a spus Diana Șoșoacă.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

„Domnule Tătaru! Fără agresiune fizică că nu am pus mâna pe tine. Domnule Tătaru, eşti obligat să răspunzi poporului român, sunteţi plătiţi din bani publici, aţi închis oameni cu forţa! Pentru ce încălcaţi convenţia de la Oviedo, articolul 5”, i-a spus Diana Șoșoacă ministrului Sănătății.

Tot AUR îl va trimite în Parlament pe Francisc Tobă, care a mai fost deputat, pe vremea FSN.

Fost militar, cu un trecut controversat, a scris în CV că e specialist în rachete. Și crede că armata ar trebui să fie obligatorie.

„Există oameni peste 55-60 de ani care sunt mai sănătoși decât ăia de 30, pentru că noi am mâncat altceva. Statul român ne protejează împotriva voinței noastre”, a declarat Francisc Tobă.

În Bihor, primul pe lista AUR pentru Camera Deputaților, primul pe listă e un condmnat penal.

Ioan Mihai Lasca e judecat pentru că ar face parte dintr-un grup de infractori care spărgea bancomate. Și are deja o condamnare de doi ani cu suspendare, pentru lovire, mai scrie G4Media.