• 15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR
  • AUR îi îndeamnă pe toți românii care nu sunt reprezentați politic să se alăture partidului care a obținut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare
  • AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați
  • Adeziunea de intrare în AUR poate fi semnată online

15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în AUR, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu.

Potrivit unui comunicat transmis de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, marţi, 15.000 de români s-au înscris în formaţiune în ultimele 24 de ore, ca urmare a apelului lansat de copreşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu.

AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreşedinte AUR.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Adeziunea de intrare în Alianța pentru Unirea Românilor poate fi semnată online.

Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!