Peste 5000 de persoane din penitenciare au votat la alegerile parlamentare 2020

Sursa Foto: Mediafax
  • Peste 5.000 de persoane din penitenciare au votat, duminică, Administrația Națională a Penitenciarelor anunțând că procesul de votare s-a finalizat.
  • Potrivit sursei citate, în sistemul penitenciar sunt 21.638 persoane private de libertate.
  • „Menţionăm că activităţile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecţie impuse în actualul context epidemiologic”, a spus ANP în comunicat.

„Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice necesare pentru asigurarea desfăşurării în condiții optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, unităţile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral. Astfel, un număr de 5.434 de persoane private de libertate și-au exercitat, astăzi, 06.12.2020, dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020”, transmite ANP.

Potrivit sursei citate, în sistemul penitenciar sunt 21.638 persoane private de libertate.

„Menţionăm că activităţile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecţie impuse în actualul context epidemiologic. Persoanele implicate în procesul de vot (reprezentanţi ai secţiilor de votare, poliţişti de penitenciare, persoane private de libertate) au fost supuse triajului epidemiologic, au purtat echipamentul de protecţie respiratorie şi au urmat indicaţiile de distanţare în interacţiune”, se mai arată în comunicatul ANP.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!