• Președintele AUR, George Simion: Nu am putut intra la nicio televiziune, am făcut campanie pe net
  • Președintele AUR, George Simion: Toată identitatea noastră națională e călcată în picioare
  • George Simion, mesaj pentru USR: Să se lepede de Satana

Invitat la Marius Tucă Show, președintele AUR, George Simion în vârstă de 34 de ani, ne-a vorbit despre alegerile de Sf. Nicolae. El spune că prima lege pe care ar da-o fiind la putere ar fi protejarea capitalului român pentru agricultori.

Nu am putut intra la nicio televiziune, am făcut campanie pe net, susține George Simion

George Simion: „După campania de la europarlamentare din 2019, am candidat independent, conduc un partid conservator care luptă pentru tradiții. Suntem pentru libertatea de opțiune, considerăm viața sacră de la concepere, dar e alegerea fiecărei persoane dacă a face sau nu avort. În TV de știri nu mai există libera exprimare, nu am putut intra la nicio televiziune, am făcut campanie pe net.”

„Noi suntem legați de micul producător, de țăranul român”

George Simion: „Există asemănări cu USR pe mesajul antisistem, ei reprezintă zona multiculturală, globalismul, federație a statelor, noi avem o orientare către conservatorii și reformiștii europeni. Noi suntem legați de micul producător, de țăranul român, am fost în 15 piețe, am arătat un lucru evident – toți erau în supermarket și țăranii erau scoși din piețe. Am cunoscut pe președinți prin mișcarea noastră unionistă. Nici eu nu credeam că intru în politică, dar ni s-a luat, plin de dezgust de ce se întâmplă în societate. Toată identitatea noastră națională e călcată în picioare”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Am o timiditatea față de oamenii pe care îi respect, îmi plăcea să mă uit la politică, am crescut cu emisiunile lui Marius Tucă”, adaugă George Simion.

George Simion: „Am fost în sate mizerabile, oamenii se simt batjocoriți de această clasă politică. N-am dat în cap la nimeni, forțele de ordine sar calul cateodată, am făcut manifestație 2 săptămâni în Piața Victoriei, aroganța Guvernului Ludovic Oorban, au vrut să privatizeze Hidroelectrica, CEC, ce-a mai rămas din bogăția poporului român.”

George Simion: „Și eu port mască de câte ori e nevoie, contracandidatul meu la Bucuresti Rafila, la Camera Deputaților, a spus că și în casă să se poarte masca, ajungem cu nebunia la niveluri nebănuite.”

George Simion, mesaj pentru USR: Să se lepede de Satana