Rafila, candidat la parlamentare: Procedura de vot este sigură. Nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii

Sursa Foto: Mediafax
  • Rafila: Procedura de vot nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii
  • Rafila: Cred că cel mai important este că în sfârșit oamenii pot să voteze pentru profesionalism
  • Alexandru Rafila se află pe listele PSD la alegerile parlamentare 2020

Medicul Alexandru Rafila a spus, duminică, după ce a votat, că revenirea la o viață normală se poate face doar „dacă reușim să trecem peste pandemie” și a declarat că este momemntul „să ne întoarcem la profesioniști”.

Cred că cel mai important este că în sfârșit oamenii pot să voteze pentru profesionalism, responsabilitate și modestie, nu este timp de festivism, nu putem să ne reîntoarcem la viața normală socială și economică decât dacă reușim să trecem peste această pandemie. Din păcate aceste lucruri nu se pot face decât cu profesioniști și în acest moment nu cred că demagogia și festivismul își au locul, cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști”, a declarat Alexandru Rafila la ieșirea din secția de votare.

Acesta a mai spus că este momentul „să ne gândim că în următorii patru ani trebuie să scoatem țara din criza economică actuală și să ajungem ca sistemul de sănătate să poate să performeze așa cum trebuie”.

Acesta a precizat că procedura de vot este sigură, „nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii”.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!