• Alegerile parlamentare 2020 au loc duminică, 6 decembrie 2020.
  • 18.191.396 români cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi la urne.
  • Turcan: „Indiferent de ce scriu pe Facebook, democrația se face prin vot”.

„Este un moment unic în istoria României recente și care poate să marcheze viața României și a românilor”, a declarat la ieșirea de urne Raluca Turcan, prim- vicepreşedinte PNL.

„Este un moment unic în istoria României recente și care poate să marcheze viața României și a românilor. Semnificația zilei de astăzi este una istorică pentru că acest vot poate să ne ducă spre Europa, poate să ofere dezvoltarea instituțiilor puternice, a sistemelor publice funcționale. Acest vot de astăzi poate să ne conducă într-o perioadă de 4 ani la o stabilitate guvernamentală în care să construim”, a spus Turcan.

Raluca Turcan a votat pentru „o Românie europeană și pentru o Românie dezvoltată” și i-a îndemnat pe toți cei care vor să trăiască „într-o Românie dezvoltată” să meargă la vot și să îi îndemne și pe alții să meargă la vot.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Dacă îmi permiteți, chiar de aici, de la Sibiu, i-aș îndemna pe toți românii să meargă la vot și, dacă prețuiesc democrația, să înțeleagă că indiferent de ce scriu pe Facebook, de ce cred în interiorul sufletului, de ce discută cu prietenii, nu se poate realiza dacă nu merg la vot. Democrația se apără prin vot”, a spus Turcan.

Prim-vicepreşedinte PNL a reiterat ideea că votul este sigur, iar românii pot verifica acest lucru în cabina de vot.