Turismul, domeniul slab sprijinit de autorități. Ce așteptări au managerii hotelieri de la noul Parlament

  • Alegerile parlamentare 2020 au loc duminică, 6 decembrie 2020.
  • 18.191.396 români cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi la urne.
  • Călin Ile, manager de hotel, spune că va vota politicienii care acordă importanță sectorului turistic

Te duci la schi în Austria, la mare în Spania, dar parcă îți pare rău să o lași mereu singură pe săraca țară frumoasă. Călin Ile, manager de hotel, a fost întrebat cine a făcut mai mult pentru turismul de la noi, parlamentarul român sau prințul Charles, îndrăgostitul de Transilvania.

Călin Ile, manager de hotel dintr-un lanț internațional: „Este o întrebare cu un singur răspuns, e clar că prințul Chrales. Din păcate, sprijinul autorităților pentru a pune această latură economică extrem de importantă în valoarea nu prea a existat. Nu ne rămâne decât să sperăm că odată trecute aceste alegeri vom ști să acordăm mai mare atențiea acestui sector.”

Călin Ile a vorbit și despre politicienii care candidează la aceste alegeri parlamentare.

Călin Ile, manager de hotel dintr-un lanț internațional: „Am încercat să caut acei politicieni care acordă atenție și sectorului turistic, acel politician care acordă importanță și sectorului de mediu sau altor teme. Cred că printre ei sunt și persoane care merită puse în valoarea, sunt și persoane care nu prea au ce căuta acolo.”

„Per total, eu zic că există un sentiment de speranță, că odată trecută și aceste alegeri vom ști să eliminăm impostura care ne-a invatat în ultimii 30 de ani și că von hotărî, în sfârșit, să trecem la treabă. E un moment favorabil, pentru că sunt trei, patru ani fără ciclu electoral.”