• Show-ul auto de la New York a revenit după o pauză de doi ani.
  • Din cauza pandemiei, târgul de mașini nu a putut fi organizat.
  • În anul 2022, SUV-urile sunt populare și vor fi prezentate la eveniment.

Show-ul auto de la New York este deschis de astăzi pentru public. Evenimentul a fost în zilele precedente deschis pentru presă. Kia, BMW, Lamborghini sau Hyundai au prezentat noi modele.

Pentru fanii auto, Crăciunul a venit mai devreme. În New York a început show-ul auto, iar producătorii nu au făcut rabat de la modele noi, concepte spectaculoase și multe mașini electrice.

Show-ul auto de la New York a revenit după doi ani în care nu a putut fi organizat din cauza pandemiei. Producătorii auto parcă că abia așteptau să arate de ce sunt în stare. Show-ul va fi deschis publicului din acest weekend și până pe 27 aprilie. Târgul de mașini a început mai devreme pentru presă.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Hyundai Palisade, un rival pentru BMW X7 la New York

BMW prezintă versiunea 2023 pentru X7, un SUV impresionant. În aceeași zonă, Hyundai Palisade, un rival pentru BMW X7. Pentru fanii mașinilor și mai mari, Jeep vine cu Wagoneer L și Grand Wagoneer L. E clar că SUV-urile rămân foarte populare pentru că și Kia are o nouă versiune pentru Niro, și una pentru Telluride.

Chryles vrea să arate la New York viitorul companiei cu un model numit Airflow Graphite Concept. Compania plănuiește să lanseze primul său model electric în 2025, pentru a trece doar pe electrice din 2028. Genesis a prezentat un model futurist numit X Speedium Concept. Hyundai Ioniq 5 a reușit să învingă Audi E-Tron GT și Mercedes-Benz EQS și a fost anunțată mașina anului 2022.

Azi, preţul unei maşini electrice depăşeşte cu mult vehicule alimentate cu benzină. Acest lucru tinde să se schimbe, producătorii de automobile din întreaga lume investesc în dezvoltarea noilor mașini electrice, cât şi în producerea lor. Directorii comaniilor din întreaga lume iau în calcul producerea mai multor model electrice.