• Adnana Popa, antreprenor: Nu cred că ține de educația financiară a te îndrăgosti.
  • Adnana Popa, antreprenor: Am învățat să le gestionez pe toate, nu imediat, dar după ce am născut al 2-lea copil.

Adnana Popa, unul dintre antreprenorii tineri care au înțeles importanța educației financiare de la vârste mici, a fost invitata lui Marius Tucă. Adnana îți spune că cei mici au nevoie să știe cum se câștigă banii și, de asemenea, cum se gestionează.

Adnana Popa, antreprenor și mamă cu doi copii

Adnana Popa, antreprenor: „Sunt și antreprenor, și voluntar. Un antreprenor e cel care creează valoare în societate. Mi-a venit natural pentru că am o experiență în domeniul bancar, am început în 2004, am învățat foarte multe de la oameni, de la clienți. Nu am simțit că am primit din familie o educație financiară. Am învățat să le gestionez pe toate, nu imediat, dar după ce am născut al 2-lea copil am luat decizia de a nu avea un job full time să stau mai mult cu copiii. Sunt o fire destul de energică, nu pot să stau locului. Când am stat acasă, nu stai acasă cu copiii când ești în concediu creștere copil, am profitat la maxim. Am stat cu copii și am reușit să mă implic în comunitate. Am fost project manager într-un ONG care lupta împotriva cancerelor de sân sau discriminării romilor.”

Adnana Popa, despre educația financiară

Adnana Popa, antreprenor: „Să înțelegi niște lucruri. Vorbesc de foarte multe lucruri, orice aspect din viață noastră are un aspect financiar. Nu cred că ține de educația financiară a te îndrăgosti, dar Dacă vrei să construiești ceva cu persoana respectivă, educatia financiara ajuta. Săptămână trecută am încheiat o campanie adresată tinerilor de 16-17 ani, de a conștientiza importanța educației financiare, am plecat cu un optimism, copiii sunt extraordinari. Acum trei ani am înființat Sagofinance, o companie de consultanță.”

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.