• Rareș și Veronica au împreună un atelier de dulciuri artizanale
  • În pandemie vânzările lor au scăzut cu circa 50%
  • Anul acesta cei doi soți se așteaptă la venituri de 150.000 de euro

Afacerea cu prăjituri îndulcește amarul epidemiei. Asta își doresc să facă Rareș și Veronica, doi soți din Capitală. El e consultant în afaceri. Ea e cu bucătăria și contabilitatea.

Și când îmbini utilul cu plăcutul iese ceva frumos. Cei doi au investit 150.000 de euro în propriul atelier de dulciuri artizanale, bani proveniți din resurse proprii și mici finanțări.

Rareș Zlătaru, cofondator Dolce by Vero, atelier de dulciuri artizanale: „Dacă ar fi să numesc cel mai vândut cred că e rulada de bezea cu mascarpone. Marea majoritate se uită după prăjiturile pe care le știu din copilărie și atunci am fost nevoiți să căutăm și să reinventăm rețete clasice, nu din premixuri sau prafuri, ci rețete care să fie făcute din ingrediente naturale. N-ai să găsești două zile la rând cam aceleași produse la noi”

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

Alexandra și Patrik sunt printre clienții fideli. Știu că prăjiturile sunt proaspete și nu ezită să guste de fiecare dată când le cumpără.

Alexandra & Patrik, clienți: „Foarte, foarte bun. Știu cum sunt făcute prăjiturile și avem eticheta la vedere. Ingredientele sunt naturale, știm ce mâncăm și sunt făcute cu foarte multă pasiune și dragoste de către Vero”

Anul trecut afacerea lui Rareș și a Veronicăi le-a adus încasări de aproape 245 de mii de euro.

PREȚ TORTURI/KG – 110 – 160 DE LEI

PREȚ PRĂJITURI – 14 – 15 LEI