• Iulia Neagoe are din 2013 o afacere cu parfumuri din ingrediente naturale
  • A investit 100.000 de euro în business până acum
  • Iulia face parfumuri lichide şi parfumuri solide

Afacerea care miroase a bine.

Iulia Neagoe, o antreprenoare din București, are o afacere cu parfumuri artizanale sau solide. A început prin a crea parfumuri pentru prietenii săi, și după ce a studiat ani de zile terapia prin parfum s-a gândit să-şi deschidă propriul business unde este şi singurul angajat.

Face parfumuri macerate sau solide făcute din ingrediente naturale.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Din 2013 și pana acum Iulia a investit peste 100.000 de euro, iar preţul unui parfum pleacă de la 125 de lei, si poate ajunge la 1.200 de lei.

Iulia-Victoria Neagoe, creatoare de parfumuri:Acesta este un parfum solid. E destul de preţios după cum arată şi ambalajul. Baza este o combinaţie de ceruri. Se dă cu el exact în zonele în care folosim şi parfumul lichid. Avantajele parfumului solid e că se poate da şi mult şi puţin. Nu conţin alcool absolut deloc şi sunt foarte, foarte prietenoase cu pielea.

Sunt parfumuri naturale pe care le creez într-un mod artizanal.  Adică fără prea multă tehnologie implicată în procesul de creaţie. Folosesc doar uleiuri naturale – uleiuri esenţiale, absoluturi, concrete, cam tot ce înseamnă ingrediente naturale de parfumerie”.