• Anul 2020 este dedicat renașterii afacerilor de nișă.
  • În București există un bar unde poți bea doar gin în 86 de combinații.
  • O gelaterie artizanală din centrul Capitalei oferă cel puțin 12 arome de înghețată, printre care vanilia bio de Madagascar și ciocolata de Venezuela.

Anul 2020 este anul afacerilor dedicate unui singur produs.

Nicolae şi Marius, de pildă, au deschis la București un bar unde poţi să bei doar gin, dar într-o varietate uimitoare de rețete.

Gin în 86 de combinații: un singur produs de bază, o varietate de arome

„E un singur produs, însă noi, de exemplu, avem acest produs în 86 de combinaţii”, spun Nicolae și Marius, proprietarii unui bar specializat în ginuri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Însăși rețeta barului de gin este inedită: se iau trei prieteni, se adaugă o vacanţă în Spania şi o incursiune în barurile de gin de acolo. Se mixează cu dorinţa de a face o afacere împreună

Rezultă un loc prietenos, unde clienții se întorc cu drag.

Și până și pisicile au legătură cu ginul: un motan vagabond, pripășit prin zonă, a fost botezat… Ginuț.

„Am zis să ne axăm pe un produs pe care îl facem bine. Deja suntem cunoscuţi ca specialiști pe partea de ginuri”, spun cei doi proprietari.

Gelaterie artizanală cu cel puțin 12 arome: vanilia bio de Madagascar și ciocolata de Venezuela sunt doar două dintre ele

Dacă nu te încântă vinul, poate ești atras de înghețată.

O gelaterie artizanală din centrul Capitalei este dușmanul cântarului. Vinovat este Cătălin Sălceanu, proprietarul care vinde cel puțin 12 arome de înghețată, printre care vanilia bio de Madagascar, ciocolata de Venezuela și caisele. Nu este de mirare că se așteaptă să topească orice concurență.

„Cifra de afaceri pe cinci luni şi jumătate anul trecut a fost undeva în jur de 100 de mii de euro. Anul acesta preconizăm o creştere cam cu 400%”, a declarat Ciprian, proprietarul gelateriei.