• Decizia de a îngheța angajările va împinge echipele existente ale Amazon să prioritizeze proiectele care contează cel mai mult.
  • Amazon spune că dorește să angajeze un număr semnificativ de persoane în 2023.
  • Declarația lui Galetti a fost scrisă inițial sub forma unui e-mail adresat ieri angajaților.

Amazon a anunțat că va îngheța noile angajări în cadrul forței de muncă corporative pentru următoarele câteva luni. Aceasta a declarat că a angajat o mulțime de oameni în ultimii ani, dar, din cauza înrăutățirii situației economice, a decis să limiteze noile angajări la supliniri pentru a înlocui angajații care pleacă și la câteva roluri specifice. În condițiile în care companii precum Stripe concediază angajați, cei care devin concediați vor avea ceva mai multe dificultăți în găsirea unui nou loc de muncă, Amazon înghețând pentru o vreme noile angajări.

Potrivit lui Beth Galetti, vicepreședinte senior al departamentului People Experience and Technology din cadrul Amazon, decizia de a îngheța angajările va împinge echipele existente ale Amazon să prioritizeze proiectele care contează cel mai mult pentru clienți și pentru afacere. Ea a mai spus că echipele vor trebui să găsească modalități de a deveni mai productive, un cuvânt la modă pe care l-am auzit de la companii precum Google.

În timp ce imaginea este sumbră pentru cei care își caută în prezent un nou loc de muncă, Amazon spune că dorește să angajeze un număr semnificativ de persoane în 2023″. De asemenea, o veste bună este că firma pare să meargă mai departe cu proiecte precum Prime Video, Alexa, Grocery, Kuiper, Zoox și Healthcare – alte companii de tehnologie au decis să elimine proiecte invocând caracterul lor neprofitabil.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Declarația lui Galetti a fost scrisă inițial sub forma unui e-mail adresat ieri angajaților. Ea a spus că angajații care au întrebări despre pauza de angajare incrementală pentru următoarele câteva luni și despre modul în care aceasta va afecta echipa lor pot vorbi cu managerul lor în zilele următoare.