• Poliţia Locală a inspectat noaptea trecută mai multe baruri şi terase din Capitală.
  • La o terasă din Herăstrău, 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi DSPB şi-au făcut apariţia.
  • Proprietarul terasei spune că deşi măsurile de protecţie anti-COVID erau respectate, a fost amendat cu 30.000 de lei.

Mihail Spantoveanu, proprietarul unei terase din Herăstrău, s-a trezit sâmbătă seara invadat, dar nu de clienţi.

14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi DSP au venit în inspecţie la local, cu ocazia raziilor anunţate de Raed Arafat.

În buna tradiţie a autorităţilor române, toţi reprezentanţii instituţiilor de control au găsit nereguli şi nu au plecat cu mâna goală.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Nu au închis activitatea localului, dar au amendat firma cu 30.000 de lei, cu posibilitatea de a plăti 3.000, dacă achită amenda în zece zile.

65 de terase şi cluburi din Bucureşti au fost controlate în ultimele două zile. În loc să îşi salveze afacerile, patronii au de plătit amenzi de peste 300.000 de lei.

„De ce vine sâmbătă seara la ora 11? Adică sunt singurele zile în care mai iese lumea cât de cât. 14 inşi au intrat acolo, trebuia sa iasă jumătate de terasă afară”, a declarat Mihail Spantoveanu, proprietar terasă.

„Trebuie plan de pază, aprobat de Poliţie. Să dai 5.000 de ron, de unde pot să dau eu banii ăştia? Tot statul român, peste tot, la toate instituţiile voastre, aveţi angajate firme de pază. Ultimele scursuri, sărăcuţele de ele, plătiţi cu 10-1000 lei”, adaugă Mihail Spantoveanu.

„Fiecare entitate de asta ne-a dat câte 100 de milioane, adică o glumă proastă. Fiecare dintre ei pun problema A, păi putem să vă închidem”, afirmă Spantoveanu.