Când mergi în vacanță, alegi hotelul și în funcție de priveliștea pe care ți-o oferă. Dar, ce-ai zice să ai parte de un view spectaculos, în fiecare zi?

Să știi că locuințele care îți oferă asta, sunt tot mai căutate. Ți-o spune Ovidiu Șandor, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România.

Cu un milion de euro, chiar vezi lumea de sus. Iar un apartament la etajul 20 vine la pachet cu o terasă de 140 de metri pătrați, deasupra spațiului de locuit.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Lumea caută proiecte premium, care dincolo de apartamente de calitate să le ofere și un context cât mai frumos de locuire. În cazul Timișoarei: malul Begăi, parcuri, o vedere frumoasă pe geam. Apartamentele care au o priveliște frumoasă, au un preț mai mare. Și asta nu doar aici, ci oriunde în lume”, spune Ovidiu Șandor, dezvoltator imobiliar.

Violeta Ciorbaru știe asta, dar iubește și marea. Așa că nu a stat pe gânduri când a găsit apartamentul perfect. Investiția a fost de aproximativ 200.000 de euro, însă a meritat.

Am zis să investim banii în ceva unde ne-ar plăcea nouă să stăm când vom fi la pensie și să ne simțim tot timpul în vacanță, am zis să fie cât mai aproape de mare, să nu mai avem în față nimic, decât plaja”, afirmă Violeta Ciorbaru, proprietar apartament cu view la mare.

Pentru Iulia, priveliștea e mai puțin importantă. Preferă un view mai puțin spectaculos, dar să stea la casă.

„Îți oferă oarecum o libertate. O libertate de mișcare, o libertate de a conviețui, îți oferă liniște, spațiul tău intim devine mult mai mare față de cel pe care ai putea să îl ai la un apartament. O priveliște superbă poți să obții și dacă optezi pentru o casă, într-o zonă mult mai liniștită, cu o formă de relief puțin mai aparte”, explică Iulia Trifu, profesor de matematică.