• Noile restricții par să nu-i ia prin surpindere pe angajatori.
  • Companiile au stabilit deja ce program le vor face angajații lor.
  • Tehnologia le vine în ajutor

Adrian Dinu a creat o aplicație, prin care companiile pot stabili un program de lucru pentru fiecare în parte.

În plus, cu această aplicație, patronii pot să și monitorizeze activitatea remote. Totul, pentru 1 euro pe lună pentru fiecare angajat.

Adrian Dinu, director Creasoft: „Șeful va ști când tu stai pe Facebook. O solicitare interesantă care mi-a venit de la câțiva clienți simultan să le fac o adăugare la aplicația de pontaj prin care angajatul să poată să solicite venirea la muncă. Și să existe niște algoritmi – de câte ori pot să vină, la ce intervale de timp, astfel încât să nu fie mai mult de un anumit număr de angajați într-o zi la muncă. Dacă ai făcut greșeala să spui că programul să zic e de la 09:00 la 17:00, trebuie să faci act adițional la toată lumea, să-i chemi pe oameni să semneze”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Adrian are la rândul său angajați. Mai exact 40 în cele patru companii cu profiluri diferite pe care le conduce.

Doar un sfert dintre aceștia vin la muncă, iar restul lucrează remote. Ca să se conformeze regulilor, el scoate din buzunar pentru fiecare angajat în jur de 100 de euro. Pentru anul acesta așteaptă venituri de 3,5 milioane de lei.

Adrian Dinu, director Creasoft: „Am trimis acasă orice om care ar fi putut să facă de acasă ceva. Au rămas numai cei care fie sunt foarte tehnici sau la vendomate, cei care duc portocalele, igienizează aparatele”.

De mâine, firmele cu peste 50 de angajați trebuie să decaleze programul de muncă în cel puțin două grupe, la intervale de o oră. Așa se va reduce și fluxul oamenilor care circulă cu transportul în comun.