• Apple Computers a început în garajul lui Steve Jobs
  • În 1985, cei doi fondatori au părăsit compania
  • Steve Jobs a revenit ca CEO în 1997
  • Astăzi Apple valorează 2.000 de miliarde de dolari

Toată planeta suferă din cauza pandemiei, nu și Apple, care a ajuns la o valoare de piață de 2000 de miliarde de dolari! Sunt zile la care nici măcar celebrul vizionar Steve Jobs nu visa când a început compania într-un garaj.

Vrei să dai lovitura? Secretul e să începi într-un garaj. Așa a început Apple drumul către 2000 de miliarde – din garajul lui Steve Jobs. El și Steve Wozniak au înființat Apple Computers pe 1 aprilie 1976. N-a fost păcăleală, doar multe obstacole depășite. Jobs a pus bazele unor device-uri care astăzi sunt legende – laptopul iMac, player-ul iTunes sau iPod. Design-ul Apple era inovator, Jobs spunea că un computer nu trebuie să fie pătrat și că merită să fie sexy. Azi, valoarea Apple este la 2000 de miliarde și, ca să-ți faci o idee, PIB-ul României este doar 240 miliarde dolari. Valoarea Apple a crescut astronomic din 2007, când celebrul iPhone-ul a fost lansat.

Trei lucruri: un iPod cu ecran mare și control tactil, un telefon mobil revoluționar și un device de comunicare pe internet. Nu sunt trei device-uri separate, e un singur device.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD