• Piscina va fi construită deasupra mării și va fi o atracție impresionantă de lux.
  • Arabia Saudită planifică construirea celei mai lungi piscine infinite din lume în regiunea Treyam din Neom.
  • Proiectul Vision 2030 al Prințului Mohammed bin Salman vizează transformarea Arabiei Saudite într-o destinație turistică de top și un centru global de inovare.

Arabia Saudită vrea să intre din nou în Cartea Recordurilor. Planifică să construiască cea mai lungă piscină infinită din lume, în regiunea Treyam din Neom. Piscina va fi construită deasupra mării și va fi o atracție impresionantă de lux a peisajului montan din regiune.

Arabia Saudită planifică construirea celei mai lungi piscine infinite din lume în regiunea Treyam din Neom, cu o lungime de 450 de metri și o înălțime de 67 de metri deasupra mării, aproape de Dubai. Va fi de aproape patru ori mai lungă decât cea infinită actuală din Dubai. Piscina va fi o parte esențială a dezvoltării regiunii Treyam din Neom, care este concepută să ofere o experiență premium de vacanță. În plus, regiunea va găzdui și alte facilități de lux, precum o stațiune exclusivistă, activități de navigație, scufundări și sporturi nautice.

Proiectul Vision 2030 al Prințului Mohammed bin Salman vizează transformarea Arabiei Saudite într-o destinație turistică de top și un centru global de inovare. Totuși, proiectele nu vin fără provocări financiare, iar costurile au generat unele îngrijorări la nivel înalt în guvernul saudit. În timp ce Arabia Saudită își propune să atragă turiști cu facilități de lux și proiecte inovatoare, au existat și îngrijorări cu privire la impactul asupra comunităților locale și a mediului înconjurător. Există rapoarte despre evacuări forțate pentru a face loc unor proiecte precum The Line, iar aceste aspecte ridică întrebări cu privire la echilibrul între dezvoltarea economică și protecția mediului.

Recomandări

DNA ANCHETEAZĂ FOȘTII SEFI SRI
VLAD PASCU, ADUS PENTRU PRIMA OARĂ ÎN INSTANȚĂ
UNTOLD DUBAI REVINE
ATALANTA CÂȘTIGĂ UEFA EUROPA LEAGUE
CEL MAI MARE FESTIVAL STUDENȚESC ÎNCEPE LA IAȘI
BRAȘOVUL SE VREA VERDE

Citește și