• Capitala Argentinei a fost martora unor sărbători uriașe.
  • Naționala argentiniană a învins Franța în ultimul meci din Qatar.
  • Potrivit El Financiero, oficialii Băncii Centrale studiază opțiuni pentru a sărbători încoronarea istorică a echipei la Cupa Mondială.

Presa argentiniană a dezvăluit că Banca Centrală a Argentinei studiază o propunere de a plasa imaginea lui Lionel Messi, căpitanul echipei Argentinei și jucător al lui Paris Saint-Germain, pe peso-ul argentinian după câștigarea Cupei Mondiale din 2022.

Potrivit El Financiero, oficialii Băncii Centrale studiază opțiuni pentru a sărbători încoronarea istorică a echipei la Cupa Mondială din Qatar, așa cum s-a întâmplat după câștigarea Cupei Mondiale din 1978, când au fost oferite monede comerciale comemorative.

Ziarul a precizat că una dintre opțiunile Băncii Centrale a Argentinei este de a imprima imaginea lui Messi pe moneda de 1.000 de pesos, unde oficialii argentinieni vor să apară numărul 10″, care începe cu cifra 1000, și este scris cuvântul La Scaloneta”, care simbolizează echipa câștigătoare a antrenorului Lionel Scaloni.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Naționala Argentinei a reușit să câștige titlul la Cupa Mondială din Qatar 2022, condusă de starul Lionel Messi, învingând Franța în ultimul meci care a reunit-o pe stadionul Lusail, pe 18 decembrie.

Capitala Argentinei a fost martora unor sărbători uriașe din momentul în care naționala argentiniană a învins Franța în ultimul meci din Qatar.