• Sorin Timuș are un hotel cu restaurant și o brutărie în Sfântu Gheorghe
  • Anul trecut avea o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de lei
  • Sorin Timuș, despre următorii miniștri: „În primul rând, îmi doresc să fie profesioniști”

A fost o viață întreagă corporatist, dar la un moment dat a spus „stop”. Sorin Timuș și-a deschis o afacere în Delta Dunării, după ce ani buni a fost director general al Hochland România.

Acum are un hotel cu restaurant și o brutărie în Sfântu Gheorghe. Anul trecut avea o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de lei, care s-a menținut și în 2020, în ciuda pandemiei. Cu toate astea, vede viitorul cu un oarecare pesimism.

Sorin Timuș, proprietar complex Delta Marina din Sfântu Gheorghe: „Toată industria HoReCa a fost afectată. Anul care vine cum îl văd? Dificil… Nu cred că se va termina așa curând. Este foarte greu să anticipezi acum ceea ce se va întâmpla. Ne facem un buget puțin mai pesimist.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ca orice om de afaceri cu planuri îndrăznețe de viitor, Sorin are așteptări mari de la următorii miniștri. Vrea să-și poată susține afacerea în continuare.

Sorin Timuș, proprietar complex Delta Marina din Sfântu Gheorghe: „În primul rând, îmi doresc să fie profesioniști și mi-aș dori să aibă o abordare care există în companii și multinaționale. Îmi doresc stabilitate și predictibilitate. Să nu se mai schimbe legi la șase luni, ordonanțe date aiurea care afectează tot mediul de business. Îmi doresc deblocarea proiectelor, atragerea de fonduri europene și investiții în infrastructură.”