• Vânzările de ATV-uri din România s-au dublat faţă de perioada dinaintea pandemiei
  • Preţul unui ATV porneşte de la 4.000 şi poate ajunge şi la peste 30.000 de euro
  • Livrarea comenzilor poate dura de la câteva zile la o lună şi jumătate

Poate te-ai săturat de oraş şi vrei să te bucuri de natură alături de prieteni. Află că e din ce în ce mai uşor să-ţi faci o gaşcă, dacă te gândeşti să îţi iei un ATV.

Dragoș Darabană, client: Pasiunea o am mai de mult. Am avut o motocicletă de viteză şi de atunci m-am îndrăgostit de motorsport. Ne-a ajutat foarte mult ATV-ul! Adrenalină, libertate şi aer curat“.

ATV-urile au zburat din depozite. Producătorii aproape că nu mai fac faţă cererii din cauza pandemiei,care le-a ţinut fabricile sub cheie luni bune. Izolarea a fost o ocazie bună pentru ca distracţia pe patru roţi să devină un adevărat hit printre amatorii de senzaţii tari. Şi dacă nu eşti pasionat de motoare, acestea pot fi un mijloc bun de a explora zone în care nu poţi ajunge cu maşina.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mircea Comană, reprezentant vânzări ATV: Dacă stăm să ne gândim la toate formele de relaxare create, în ghilimele, de această pandemie, o să vedem că şi stocurile de biciclete, la un moment dat, erau pe 0. Deci oamenii, de unde erau într-o formă sedentară, au început să investească în aceste mijloace de recreere“.