• Acesta este o resursă de proiecte, programe și informații pentru utilizatori.
  • Site-ul de educație financiară poartă denumirea de www.edutime.ro.
  • Site-ul are și o zonă dedicată copiilor, cu povești, audiobook-uri sau filme.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat un site de educaţie financiară – www.edutime.ro – care s-a transformat dintr-un portal de prezentare a activităţii într-o resursă de proiecte, programe şi informaţii pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul financiar.

Programele şi cursurile sunt susţinute de lectorii ASF, fiind structurate pe categorii de cursanţi (elevi, studenţi, profesori).

„Site-ul are un design modern, este uşor de accesat şi poate fi utilizat atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile. Structura www.edutime.ro este una intuitivă, adaptată ultimelor tendinţe în materie de nagivare online. Educaţia financiară este una dintre misiunile fundamentale ale ASF, fiind considerată un vector important de dezvoltare a pieţelor financiare non-bancare”, se menţionează în comunicat.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Platforma conţine şi o zonă dedicată copiilor, unde se regăsesc audiobook-uri, poveşti şi filme prin intermediul cărora cei mici pot dobândi cunoştinţe elementare în domeniul financiar. Site-ul poate fi utilizat atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile.

Tribunalul Bucureşti a admis cererea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) privind deschiderea procedurii de faliment a City Insurance, compania de asigurări urmând să fie dizolvată.

„Miercuri a fost o decizie a instanței prin care a statuat foarte clar faptul că Autoritatea a avut dreptate cu privire la decizia pe care a luat-o în legătură cu compania City, prin care s-a declarat falimentul. Am vrut să fac o paranteză, pentru a aprecia că ieșim din această zonă și dezbatem acum un subiect care este de actualitate, având în vedere că suntem de doi ani în pandemie și subiectul asigurărilor de sănătate private nu poate să fie decât binevenit”, a spus Nicu Marcu, joi, în cadrul confereinței „Quo Vadis 2022!” – Ediția a IV-a,