• Bentley scoate la vânzare 216 apartamente în Miami.
  • Complexul rezidențial are vedere la Oceanul Atlantic și un apartament costă 4,2 milioane de dolari.
  • Apartamentele beneficiază de lift privat, de garaj cu lift și de mai multe zone de relaxare.

Bentley va avea propriul cartier rezidențial, iar finalizarea acestuia este preconizată a fi în anul 2026. Imobilul va fi alcătuit din 216 apartamente, ce vor fi dispuse pe 60 de etaje. Cumpărătorii vor beneficia de: centru de fitness, spa, cinema, bar și un lounge.

Cei care își doresc un apartament în cartierul rezidențial Bentley trebuie să scoată din buzunar 4,2 milioane de dolari. Pe lângă apartament, doritorii vor mai beneficia și de o piscină individuală cu balcon a cărei vedere va fi Oceanul Atlantic.

Conceptul arhitectural a fost pus la punct de către Gil Dezer, cel care a avut o colaborare cu Donald Trump. Mai mult decât atât, fiecare apartament va beneficia de propriul garaj cu lift care permite parcarea mai multor mașini. De asemenea, complexul Bentley va beneficia și de un whisky bar, de un restaurant, dar și de mai multe grădini.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Chiar de la liftul privat, desigur, acesta este privat, te duci imediat în camera ta și ai două lifturi diferite, astfel încât să nu stai la cozi, să nu aștepți. În piscină, există un peisaj făcut din mozaic. Este aproape ca într-un acvariu. Televizorul este chiar aici, ca să simți vibrația locului, câteva pahare, mănânci niște burgeri cu prietenii, cu familia. Ai parte de jocuri, de filme, de seriale, de muzică. Este ca un spa în exterior”, a declarat Jason Matouk, un consultant imobiliar.

Cu ce alte noutăți vine Bentley

Bentley nu vrea să se diferențieze doar în plan imobiliar, ci vrea acest lucru și în domeniul care l-a consacrat- cel auto. Așadar, compania de mașini de lux își dorește ca, până în anul 2030, autovehiculele sale să fie doar electrice.

Până în anul 2023, Bentley a anunțat că fiecare model din gamă va avea un model hibrid. Mai mult decât atât, prima mașină electrică Bentley va putea fi condusă în anul 2025.