• Bill Gates: Educația, sfaturile pentru agricultură și tratamentele cu ajutorul AI ar putea scoateț țările africane din sărăcie.
  • Bill Gates: Inteligența Artificială poate să dea sfaturi medicale privind dieta, sănătatea mintală sau cea fizică.
  • Bill Gates dezvăluie că iubește computerul personal, să citească știri pe telefoanele de la Samsung și să redacteze documente prin aplicația Outlook.


ChatGPT și revoluția inteligenței artificiale nu pot fi ignorate de miliardarii lumii, care se gândesc deja la ce ar putea contribui.
Un Youtuber cunoscut, Mrwhosetheboss, l-a intervievat pe Bill Gates despre viitorul inteligenței artificiale și cu ce ar putea ajuta la dezvoltarea sistemului medical.

,,Îți transmite sfatul medical, indiferent dacă este vorba de sănătatea ta mintală sau sănătatea ta fizică, dieta ta, știi că poți consulta și știi să primești sfaturi bune despre sănătate care schimbă lumea”.



Bill Gates a dezvăluit pașii prin care țările sărace din Africa și Asia ar putea să se dezvolte cu ajutorul AI, axând-se în special pe educație.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

,,Sfaturi pentru agricultură, educație, pacienții care folosesc AI și lucrătorii din sistemul medical care folosesc AI, acestea sunt cele patru domenii în care dorim să aducem inovatorii împreună și să-i ajutăm”.


Și întrebat despre ce telefoane și aplicații folosește, al șaselea cel mai bogat om din lume dezvăluie:
,,Folosesc un Samsung Fold. Da, este foarte drăguț. Știi, sunt foarte PC centric, dar câteodată îmi place să citesc reviste și știri și ăsta îmi oferă un ecran suficient de mare. Merg la computerul personal când scriu documente, dar pentru citit este foarte bun. Folosesc Outlook foarte mult. Este centrul universului meu. Copiii mă critică pentru asta. Calculatorul meu personal, știi, îmi plac ecranele foarte mari.


Întrebat despre vloggerul său favorit, Bill Gates n-a știut să răspundă:

,,-….ah, bună întrebare…..wow, youtuber-ul meu preferat. Știi, urmăresc meciuri de tenis, partide de poker, bridge, știi, despre Ucraina”.