• Chef-ul a creat un meniu special pentru livrări în zonele de birouri
  • Marian Zăncianu a făcut parte din echipa națională a României la Olimpiada Bucătarilor de anul acesta din Germania
  • Chef Zăncianu: Închizând restaurantele o să creştem numărul şomerilor. O să aibă de suferit şi celelalte business-uri adiacente restaurantelor

În vremurile astea grele, când bucătăriile restaurantelor miros a faliment,
un bucătar de la Iași se încăpățânează să vadă…Zori.

Marian Zăncianu are un local cu nume de răsărit. L-a deschis în vară, în plină epidemie de coronavirus. Și nu se dă bătut. Ca să aibă profit, schimbă specificul, din fine daining în fain pentru corporatiști. Creează un meniu special pentru livrări în zonele de birouri.

Am gătit o tortilla de vită Black Angus, gătită lent timp de nouă ore cu boabe de năut, fasole albe, fasole roşii, cartofi dulci”, spune Marian Zăncianu.

Marian Zăncianu a făcut parte din echipa națională a României la Olimpiada Bucătarilor de anul acesta din Germania. Așa că stă bine cu imaginația. În plus, în bucătăria lui nu există congelator: lucrează doar cu carne proaspătă. Așa, e sigur că o să aibă mulți clienți printre corporatiștii pretențioși.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

„O să schimbăm meniul într-unul tasty, valoros din punct de vedere nutriţional, astfel încât să satisfacă nevoia celui care comandă de a avea un prânz sănătos şi gustos şi săţios”, a spus, pentru Aleph News, Marian Zăncianu.

Bucătarul Marian Zăncianu a investit 80.000 de euro în restaurantul deschis în vremea coronavirusului.

Are 12 angajați pe care vrea să îi salveze cu orice preț, la fel ca pe localul său. Unul dintre ei este Doru Cobiliță. Chelner de 16 ani, spune că o singură dată i-a fost mai greu ca acum.

Doar începutul, când am spălat într-o zi 1.600 de pahare mi a fost mai greu decât acum”, a spus Doru Colibiță.

Închizând restaurantele o să creştem numărul şomerilor. O să aibă de suferit şi celelalte business-uri adiacente restaurantelor”, a subliniat Zăncianu.