- Pentru o garsonieră dintr-un cartier rezidențial din Băneasa, dai în jur de 75.000 de euro.
- 86.000 de euro+ TVA te costă o locuință cu două camere.
Peste 1.000 de apartamente sunt scoase la vânzare, toamna asta, în Capitală. Asta arată că pandemia și scumpirile de materiale nu i-au împiedicat pe dezvoltatori să facă cartiere întregi pentru tine.
Advertisment
Cât trebuie să scot din buzunar pentru o locuință în București?
Prețurile diferă, în funcție de mai mai mulți factori, precum zona în care este amplasata locuința, finisajele alese de dezvoltator… Și nu în ultimul rand de tipul de apartament. O să-ți vorbesc despre casele premium, regăsite în zona de nord a Capitalei, pentru că acestea sunt din ce în ce mai căutate de clienți.
Pentru o garsonieră dintr-un cartier rezidențial din Băneasa, dai în jur de 75.000 de euro, preț la care se mai adaugă și TVA. Prețul crește odată cu numărul de camere. 86.000 de euro+TVA te costă o locuință cu două camere, sau 111.000 de euro, dacă pe lângă spațiul de lociut, mai vrei și grădină.
Recomandări
Pentru o suprafață de locuit și mai mare, trebuie să dai circa 150.000 de euro. Vorbesc aici despre cele cu 3 camere. Mulți dintre clienți nu mai apelează la bănci, ci folosesc surse financiare proprii. Te sfătuiesc să te grăbești dacă ai în plan o achiziție imobiliară, pentru că se dau destul de repede. A crescut volumul de precomenzi, iar peste 200 au fost rezervate încă din luna iunie.
Cum îmi pot alege locuința potrivită pentru personalitatea mea, pentru stilul meu de viață?
Românii care au bugete pentru astfel de locuințe pot alege între un concept de tip boutique sau unul dedicat unui stil de viaţă ceva mai activ. Majoritatea locuințelor, amplasate în cartiere noi construite, au și alte beneficii – pe lânga designe-ul modern al apartamentelor sau clădirile noi. Locatarii se pot bucura de săli de fitness, precum și de bazine de înot.
În plus, multe aparteamentre care vor fi vândute în această toamnă se încadrează la categoria Nearly Zero Energy Building, adică au un consum scăzut de energie și folosesc în mare parte energie regenerabilă, sunt digitalizate și au un design sustenabil.
Partenerii noștri